Cosmin Marin
Probabil esti in cautarea uni fotograf, fie pentru nunta, botez, sau orice alta sedinta foto pentru tine sau cineva drag. Pe acest site ai dat de mine, Cosmin Marin si sper sa transmit in acest fel talentul meu sau macar staruinta pentru a imortaliza frumosul si momentele importante ale vietii. Incerc sa ies putin din tipar, consider ca fiecare sesiune foto imi ofera oportunitatea de a creste calitativ. Hai sa ne cunoastem si sa iti explic mai pe larg viziunea mea asupra artei fotografice!

Despre Cosmin Marin | Fotograf Pitesti

Un fotograf de nunta trebuie sa se imbunatateasca continuu.

Asta vreau si eu sa fac, incerc sa nu fac doua evenimente la fel, doua albume la fel, sa acord atentie fiecarei nunti in egala masura. Nu sunt fotograful care sa-l contractezi de dragul de a  bifa acest capitol din cadrul pregatirilor tale, in acest caz, sigur iti voi parea scump. Prin imaginile din acest site vreau sa ofer o imagine succinta a stilului meu, o baza pentru viitoarea discutie.

 

Serviciile mele se adreseaza acelora care cauta originalitate, un album de exceptie si iubesc fotografiile.

Tariful pentru serviciile complete in cadrul unei nunti este de 1200 euro. Detaliile se discuta in cadrul unei intalniri.